Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Newbie Question
Topic Summary:
Created On: 07/13/2017 01:52 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/13/2017 01:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AnthonyRyland
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 07/13/2017

I have just started to take over Reporting and have a Automate 5 runnning on Windows XP, it has some predefined Crystal Reports that update with the previous days activity for sales reps etc etc.

I have noted that the reports keep failing and looked into the issue redsigning and copying the tasks and have all 8 tasks working when being watched or starting the process. When I watch the process everything works fine. However when the tasks run as scheduled (when I am tucked up in bed) the tasks fail.

 

Any advice or pointers would be most welcome.

 

Using Automate Professional  5.5.5.1
Windows XP Device SP3HP Compaq dx2250
Dual Core E5800 @ 3.20GHZ

2GB RAM

Crystal reports XI



Edited: 07/14/2017 at 12:38 AM by AnthonyRyland
 07/14/2017 09:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Anthony,

Can you confirm that AutoMate is unlocking/logging on to the machine successfully?

This will need to be done outside of RDP (sit at the machine or a third party tool like RealVNC).

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 07/20/2017 12:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AnthonyRyland
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 07/13/2017

Hello,

 

That was it, mnay thanks for helping us out.

 

Have a great day

Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1539 guests browsing this forum, which makes a total of 1539 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog